BUDO EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN

 

Naast de evenementen / activiteiten georganiseerd door de stichting BPO wordt er jaarlijks veel georganiseerd voor de judo en jiu jitsumensen (budoka's).Op elke wedstrijd welke in de agenda terug te vinden is, houdt Sportinn zich verantwoordelijk voor begeleiding op toernooien en activiteiten.Er wordt o.a. gezorgd voor aanmelding voor de wedstrijden, extra techniek en wedtrijdtrainingen, examentrainingen, oefen toernooien zoals het vanen toernooi en uiteraard verkoop van benodigdheden voor budo.

 

Voor meer informatie over activiteiten zoals: examen eisen, opgave examen / wedstrijden, punten totaal vanentoernooi etc. klik op de button download & links hiernaast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WEDSTRIJDEN

 

Er worden in het gehele land verschillende judo en jiu jitsu wedstrijden georganiseerd op verschillende niveaus. De groepen worden per leeftijd, gewicht, band, en geslacht ingedeeld. Via Sportinn & Sportland kun je deelnemen aan vanentoernooien, regionale opstaptoernooien, regionale en nationale wedstrijden voor gevorderden. Op elke wedstrijd die op onze agenda staat is begeleiding aanwezig. Sportinn & Sportland selecteert de wedstrijden en brengt elk half jaar een agenda uit. Hierop kan men aangeven of je deel wilt nemen aan regionale en nationale wedstrijden. De betalingen gaan via automatische incasso en worden na deelneming van de wedstrijd betaald. Ben je nog niet toe aan de regionale wedstrijden, maar lijkt het je wel leuk om te leren? Misschien zijn de vanen toernooien dan iets voor jou?

 

 

VANENTOERNOOI

 

Het streven is om elke maand een judo-vanentoernooi te organiseren, met uitzondering van de zomervakantie. De ene maand in de dojo van Sportland Hasselt, Industrieweg 42 te Hasselt en de andere maand in de dojo van Sportinn Steenwijk, Oostermeentherand 2d te Steenwijk. Vanaf 12.45 uur kan men ter plekke inschrijven. Tussen 13.15 en 13.30 uur starten de wedstrijdjes. Het streven is om binnen anderhalf uur klaar te zijn met het toernooi.

 

Deze vanentoernooien zijn bedoelt om wedstrijd ervaring op te doen, en te leren hoe een wedstrijd in zijn werking gaat. Kinderen leren zo goed zich aan de regels te houden tijdens, voor en na wedstrijden. Een verlieswedstrijd levert ook een punt op. Een gewonnen wedstrijd levert meerdere punten op. Voor meer informatie zie het puntenoverzicht. Alle judoka's kunnen meedoen en worden zo eerlijk mogelijk ingedeeld. Als je voor het eerst meedoet verdien je de witte vaan. Bij 30 punten verdien je de gele, bij 60 de oranje en ga zo maar door.

 

Voor meer informatie over activiteiten zoals: examen eisen, opgave examen / wedstrijden, punten totaal vanentoernooi etc. klik op de button download & links hiernaast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JUDO EN JIU JITSU EXAMENS SPORTINN & SPORTLAND

 

Het is een goede gewoonte om binnen onze club per seizoen een tweetal examenperiodes te organiseren.

 

Alle leerlingen met witte, gele en oranje band (eventueel voorzien van een willekeurige gekleurde slip) mogen aan het technisch examen deelnemen. Voor hoger gegradueerden; dus leerlingen met oranje met hogere slip, groene, blauwe of bruine band dienen er eerst wedstrijdpunten of kata behaald te worden. Voor meer informatie kijk vraag het jouw trainer, die weet het.

Alle kata-examens voor de jeugd worden in de dojo van Steenwijk afgenomen.

 

Wat moet je doen als je je wilt opgeven voor het komende examen?

Vul alle benodigde gegevens in die gevraagd worden op het opgaveformulier.  Dit formulier wordt 1x uitgegeven door de trainer en is te vinden op de button download & links hiernaast. Lever dit formulier  in bij uw trainer of aan de balie   NAMENLIJSTENN

De namenlijsten staan tegenwoordig niet meer op de site, deze lijsten komen in de dojo te hangen, dit ivm privacy van de ouders enleerlingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOWNLOADS & LINKS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X

CLOSE

SPORTAANBOD

Budo >

Dans  >

Fitness

Freestyle | Les Mills

PRIVACY VERKLARING

BEGELEIDING

Fysiotherapie

Personal Coach

Voedingsplan

COPYRIGHT © SPORTINN STEENWIJK, 2018 | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

WEBDESIGN OUTOFORDINARY.NL | FOTOGRAFIE PUURROBERT.NL